A Gordius és a Rivotril tablettára lehet 0.0%-os alkohomentes sört inni?
Figyelt kérdés
Egy doki azt mondja hogy nem, mert serkenti az agyat az alkoholos sör felé, meg amúgy is van benne alkohol hiába írják rá hogy 0.0%! Egy másik orvos szerint viszont lehet. Akkor most nem tudom kinek higyjek?2021. szept. 10. 12:54
1/2 anonim válasza:
alkohol tényleg van benne, olyan 0,05% körül, de én pl edzés után szoktam sört inni, mert alkohol nélkül tökéletes sport ital, és kicsit sem éreztem hogy nekem most annak hatására alkoholos sört kéne innom, szóval ez egy baromság
2/2 anonim válasza:
Ha alkoholista vagy térj át a málnaszörpre. Nyilván ihatod, de ha az alkohol iránti vágyad miatt innád, akkor hátráltatni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!