Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki semmire nem szed gyógyszer...

Aki semmire nem szed gyógyszert, annak erősebb lesz a szervezete?

Figyelt kérdés
Úgy értem az illető nem szed pl fájdalomcsillapítót, antibiotikumot stb ilyeneket. Semmire sem, és mégis erős a szervezete, mert önmagát gyógyítja gyógyszerek nélkül. Lehet ez?
2021. szept. 9. 15:53
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
78%
Sok méreganyagtól kíméli meg a szervezetét az biztos,de nem hiszem, hogy emiatt erősebb lenne.
2021. szept. 9. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Seregnél mondták: ami nem öl meg, az legyengít.

Viccet félretéve. Meg kell találni az arany középutat. Vannak esetek, amikor kell a gyógyszer, mert hiába a mellékhatás, sokkal nagyobb bajtól kíméled meg magad.

A felesleges divat gyógyszereket kerülni kell. Fájdalomcsillapítók nagy része. A gyomorégést is többnyire diétával ki lehet váltani, ahogy a vitaminhiányt is rendes táplálkozással.

2021. szept. 9. 16:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Én kb 10-15 éve semmire nem szedek gyógyszert. Komolyabban beteg sem voltam azóta. Ha valamim pl elvágom, villámgyors a sebgyógyulásom. Megfázás, nátha, a most "divatos" kovid sem volt, de más sem.
2021. szept. 9. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sem szedtem 10 évig semmit. Aztán jött a vesekő, infúzió, injekció, per os gyógyszerek. Aztán foggyulladás, antibiotikum. Aztán valami allergia, akkor meg steroid.

De amúgy nincs semmi bajom, és 2 éve megint nem szedek semmit. Durva fejfájásra egy cent pálinka, torokfájásra fokhagyma. Elmúlt 2 évben nem voltam beteg. Előtte pedig úgymond sok gyógyszert kaptam. Tehát szerintem nincs komoly összefüggés.

2021. szept. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!