Használnak ezek a hajnövesztő szerek, bróbáltátok már?
Attól függ, mire gondolsz pontosan. Azt tudom, hogy én anno sokat kipróbáltam, de semmit nem értek, egyszerűen nem tudott vállig erőnel jobban megnőni, mert törött, elvékonyodott.
Viszont mióta áttértem a növényi festésre, és spéci növényi porokat használok, azóta nő, mint a gomba. Havi két cm a minimum. Kb. lapockaig ér már.
Ha nincs a hatterben hormonproblema, amit kezelni kene, akkor van, ami hasznal, bar en no vagyok. Ferfiaknal, ha arra gondolsz kopaszodas alatt, oszinten szolva nem tudom, mivel ugye idovel sajnos sokaknak megritkul a haja.
Nekem amugy a kollagen valt be, illetve az, hogy elhagytam az sls tartalmu samponokat, mert arra erzekeny vagyok, mint utobb kiderult. Nagyon hullott a hajam, semmit nem nott, de mara szerencsere ez megvaltozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!