Melyik a legerősebb vénynélküli fájdalom csillapító?
Figyelt kérdés
Egyre jobban kínoz a migrén. Algopyrin nem segített, algoflex sem.
Szedjek erősebb gyógyszereket?
#normaliseletetelni
2021. szept. 4. 03:59
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
A Quarelin nem más mint Algopyrin és Nospa egy kis koffeinnel.
13/17 anonim válasza:
#12 És az miért baj? A lényeg, hogy a migrénre hatásos legyen. Nem?
14/17 anonim válasza:
“Orvosira, mér nem írt receptet?” Mert amikor a vényköteles appranaxot felírta először a fejfájásomra, akkor még nem volt felhős recept, és nem tudtam olyan sűrűn menni, mint ahogy fel kellett volna írja, azóta meg maradt a dolo duplán, mivel már megszoktam, hogy folyamatosan fáj a fejem és sokkal ritkábban szedem a gyógyszert
15/17 anonim válasza:
“ 12 És az miért baj? A lényeg, hogy a migrénre hatásos legyen. Nem?” én pl allergiás vagyok a koffeinre
16/17 anonim válasza:
A zöldeket le a pirosakat felpontoztam!
Hogy miért?
Mert engem is lepontoztak! 🖕
17/17 anonim válasza:
Nekem migrénre (amennyiben tényleg a migrént értjük alatta, ami egy speciális fejfájás, nem csak az átlag fejfájásra is ezt a szót használod) nem vált be egyik fájdalomcsillapító sem, pedig sokat próbáltam.
Ami nekem bevált, az a hánytatás (eleve hányingerrel gyakran párosul a migrén), után már ha lefekszek a sötét szobában, tudok aludni, és néhány óra múlva fejfájás nélkül ébredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!