Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van erre valami módszer vagy...

Van erre valami módszer vagy tipp?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy közép suliba járok és mivel bejárós vagyok, korán kell kelljek. Ez eddig oké, viszont reggel 5:30-kor még nem tudok vécézni. 6 óra környékén iszom egy kávét és mikor letesz a busz akkor jön rám mindig a vécézhetnék, viszont óra előtt már nincs időm elmenni, minden órán meg nem szeretnék kikéredzkedni meg nem is minden tanár enged ki és olyankor nagy erőkkel visszatartom és szünetben meg már nem kell és utánna egész nap sem. Ha haza jövök akkor sem tudok már egész nap és ez kezdődik elölről. Érzem hogy már rossz a belem meg kellene.

És általában 3-4 nap után már ugye annyira kell hogy muszály vagyok a suliban elintézni mert nincs mese.

Egyébként sosem voltam olyan akinek szorulása van. Ezzel sosem volt bajom.

Egyébként 3.-os vagyok. Első két évben is ez volt viszont a vírus miatt ugye hazakerültünk.

Mit tudok tenni?

Előre is köszönöm

2021. szept. 2. 22:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne igyál kávét mert meghajt, vagy kelj korábban, hogy még otthon elvégezd a dolgod.
2021. szept. 2. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!