Pajzsmirigyalulműködésem van, lombikra készülünk 3 hét múlva. 3,2 a tsh értékem, 50 ug letroxal. Emelhetem 75 ug-ra, hogy lentebb menjen a tsh?
Figyelt kérdés
Orvost nem érem el hetek óta…2021. aug. 31. 21:43
1/4 anonim válasza:
Orvos nélkül semmilyen gyógyszert nem lehet önkényesen átállítani... Ez egy hormon, és elég nagy károkat tud okozni, ha csak úgy gondolsz egyet és váltasz.
2/4 anonim válasza:
Hogyhogy nem éred el hetek óta? Akkor hívj fel egy másikat, vagy a háziorvosodat vagy bárkit, aki nem olyan laikus mint te.
Ezek komoly gyógyszerek és talán logikusnak tűnik az adag duplázása, de komoly károkat okozhatsz magadnak, ami kihatással lehet a babára is...
3/4 A kérdező kommentje:
Az asszisztense szerint szabin van most épp. Ha nagy nehezen felveszik a telefont. De ott dolgozó ismerőstől hallottam, hogy el is fog menni állítólag, helyettese pedig nincs, mert mindenki mond fel… (ő az egyetlen endokrinológus a városban - legközelebb csak magánrendelésen van 40 km-rel arrébb, akik nem foglalkoznak velem, őket próbáltam, ők, mivel nem az ő betegük vagyok, nem mondanak semmit. Időpont nincs, csak november végére leghamarabb. Háziorvos pedig mindenképp endokrinológust mond, ő sem ad semmi infot.
2021. szept. 1. 19:21
4/4 anonim válasza:
Pedig akkor nem ártana keresned egy másik magánrendelést, akik foglalkoznak is veled.
Egy időben én is rengeteget jártam endokrinológushoz, és túlzás nélkül állíthatom hogy teljesen rendbehozott a bajaimból. Ne kezd önálló kis akciókba, keress szakembert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!