Füldugulásra mit lehetne használni? Valamilyen fulspray? Valószínű fülzsir okozta
Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 13:56
1/10 anonim válasza:
Menj orvoshoz, ki tudják mosni, ha csak ennyi a gond.
2/10 anonim válasza:
Semmit.. Ezek nem fognak hatni, ha már fülzsírdugó alakult ki. Azt ki kell mosni. De ne magadnak csináld, mert ha például lyukas a dobhártyád, amit te nem tudsz megállapítani akkor nagy szarba leszel, ha otthon akarod megoldani a helyzetet. Fülészeten 5 másodperc alatt megoldják ezt a gondot.
3/10 anonim válasza:
Ha biztos hogy fülzsír, akkor fülészet. Ha mondjuk fújtad az orrod, és úgy dugult be, akkor csinálj egy edényben kamilla teát, tegyél egy törölközőt a fejedre, és hajolj az edény fölé, jó közel a teához. Nekem ez segített.
4/10 anonim válasza:
fecskendőbe vizet majd belenyomni a füledbe,a szád közben legyen kinyitva,víz langyos legyen.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2021. aug. 31. 14:45
6/10 anonim válasza:
Egy dolgot tudsz tenni még. Talán segít talán nem. Ártani nem árt, és ha felhívnád a fülészetet úgy is ezt mondanák: parafin olajat vegyél a patikába, illetve egy pipettát hozzá és azzal csöpögtess a füledbe párat. Ez oldja kicsit a fűlzsírt. (a mosás is könnyebb lesz a dokinak)
7/10 Senior Séf válasza:
Én amikor ilyen problémával küzdöttem, egy szétszedett golyóstoll alsó végét dugtam be a zuhanyrózsa slagjának a végébe, és azzal mosattam ki a fülemet. Aztán mikor meguntam, étrendet változtattam. Azóta nincs ilyen bajom.
8/10 anonim válasza:
Golyóstóll vége azért nem jó, mert:
Amikor a fület mossák ki, akkor kicsit nagyobb nyomással kell, hiszen a víznek a fülzsírdugó mögé kell kerülnie, hogy utána kitudja lökni. Ha csak locsolod be a vizet azzal nem mész semmire. Csak rosszabbat csinálsz.
9/10 anonim válasza:
És lepontoztak... orvosok is ugyanígy csinálják szinte,csak pisztollyal. Istenem..
10/10 anonim válasza:
Végülis kipróbáltam és tényleg nagy nyomással jött ki a víz ahogy kellett, de nekem nem sikerült kiszednem.
De leginkább azért mert nem mertem olyan nagy nyomással csinálni ahogy kellett volna (ahogy az orvos csinálta) vagy csak bénáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!