Érdemes e így beadatni a vakcinát? (Többi lennt)
A papíron, amit ki kell tölteni rajta van, hogy mi kizáró ok. Azt kell lelkiismeretesen kitölteni. Ha a tüneteid benne vannak a kizáró okok között, akkor úgy sem adják be, ha nincsenek akkor szerintem nincs mi miatt aggódnod, nem lesz baj. Ha továbbra is bizonytalan vagy, a háziorvosod is megkérdezheted, meg a helyszínen is rákérdezhetsz, hátha megnyugtat.
Nyilatkozat:
Az oltás(ok) működése (szerintem ebből kiindulva se lesz gond):
"szerintem inkább megfáztam mert a tábor 90%-a oltott volt így is sokan lettünk rosszul."
Oltott is ugyanúgy megfertőződhet és fertőzhet is. A delta allergia, megfázás szerű tüneteket okoz, tehát az is lehet, hogy covidos vagy.
Pedig kellene, hogy érdekelje anyukádat! Lehet megfáztál, akkor gyengébb az immunrendszered. Remélhetőleg nem lesz semmi baj!
A Teremtőnek szándéka, hogy az összes betegségtől megszabadítsa az engedelmes embereket!
A nyilatkozaton, amit ki kellett tölteni, én is írtam 2 olyan dolgot is, amire azt hittem, hogy az orvos majd rákérdez. De valójában meg sem nézte, csak futószalagon lett mindenki beoltva.
Más oltásoknál sem adták be a gyerekeimnek, ha éppen betegek voltak. Akkor későbbi időpontban kapták meg.
Szerintem is érdemes tesztet csináltatni, vagy kérj másik időpontot, amikor egészséges leszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!