Édesanyám kb 1-2 hete megkapta a Janssen vakcinát ,(muszáj volt neki megkapnia) és most sürgősségin van mert annyira fáj a dereka.. Nyugtassatok meg kérlek !! 😢 (?)
Persze elso, annak sincs koze az oltashoz, hogy mar nem menstrualo nok ujra vereznek.
Annak sincs koze hozza, hogy eddig egeszseges embereknek vernyomas problemai lettek.
Az is puszta veletlen hogy hirtelen megugrott az uj panikbetegek szama.
Semminek nincs koze hozza. 🤡🤡🤡🤡
A problema nem az oltas ! Hanem az, hogy boldog boldogtalanba bele nyomjak anelkul hogy tesztelnek van e ellenanyaga, vagy folyamatban levo betegseg benne.
Szia! Jobbulást anyudnak. Jensen esetén nem olvastam ilyen mellékhatást, viszont nálam az lett volna az egyetlen amit nem kértem volna.
Minden esetre kitartást. Nekem nagyim volt intenzíven, tudom, hogy milyen rossz. Nekem a 70éves mamám gyógyultan jött ki az onnan, szerintem anyud is rendben lesz. Sok erőt és kitartást 🙂❤️
mi ez a sürgősségi derékfájás?
az én anyám 4 perc alatt kelt fel, hónapokkal más vakcina után.
egyszerűen ki tudja. nem fiatal, klimaxos is...
"az én anyám 4 perc alatt kelt fel, hónapokkal más vakcina után."
Valaki belehal a vírusba.
Az én apósom pedig feküdt pár napot, szarul volt, azóta ugyanúgy bringázik 50km-eket és semmi baja.
A két eset nem zárja ki egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!