Tetoválás után lehet alkoholt fogyasztani ?
Figyelt kérdés
2 napja lett meg a tetoválásom, és azt olvastam hogy egy hétig tilos alkoholt fogyasztani utána mert kikophat a festék vagy elmosódhat a minta. A tetováló nem mondott nekem ilyet. Én ma mennék bulizni. Lehet gond belőle? Tapasztalatok? Köszi előre is!!!!2021. aug. 27. 19:03
3/6 anonim válasza:
Nem kopik ki, csak elkenődik. Mondjuk, a nagy sasból öntöző kanna lesz.
4/6 anonim válasza:
Nem kenődik el. Miért kenődne? Ha annyit innál, hogy a bőrödben olyan alkoholszint lenne ami oldja a festéket, akkor meghalnál. Már sokkal korábban, mint hogy a tetoválás elkenődne. Mondjuk, ha részegen elcsap a villamos, akkor is sérül a tetoválás, de szerintem nem erre gondoltál.
5/6 anonim válasza:
A tetoválás napján a tetoválás előtt és alatt tilos, mivel a vért erősen befolyásolja. Vérzések erősebbek lesznek, a vér lassabban alvad meg, illetve az alkohol a vér által a bőrbe jutva dehidratálja a bőrt kis mértékben így a bőr sem fogja úgy bevenni a festékpigmenteket. Ezért tilos előtte és alatta. Azaz nem tilos, mert nem törvény tiltja, de ittas embert épeszű tetováló nem vállal el, mivel a végeredmény sem olyan lesz, mint pia nélkül. Viszont a tetoválás folyamata után lehet alkoholt fogyasztani nyugodtan, de természetesen igaz, hogy azért mértékkel. Tehát nem az iszunk hányunk, belefekszünk módszert kell követni. Illetve másnaposan a frissen gyógyulgató tetoválás is sokkal érzékenyebbnek tűnik.
6/6 anonim válasza:
Így van, minden további nélkül lehet inni, előtte, meg közben nem ajánlatos a vérzés miatt. Talán a sok töménytől jobb távolmaradni aznap este, de néhány sör, pár pohár bor belefér. Meg is kell ünnepelni az új tetkót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!