Az ópiát túladagolásától vagy annak megvonásától lehet inkább meghalni?
Eddig úgy tudtam, h túl lehet adagolni és meghal az illető.
de hallottam egy filmben, hogy "az ópiátotba nem lehet túl könnyen belehalni, de a megvonásába igen".
akkor mi az igazság?
(gondolom, intravénás használatról van szó)
húúúhát én most eléggé kész vagyok de most értem ide - szóval írok valamit
a suboxon az valóban drága de azért ki lehet bírni 10 ezer körül van egy hétre
na de a hernyó mag pakkonként 15 vagy 20 ezer. majdnem olyan drága lett mint a kóla
A szervezet megszokja a folytonos ópitásos nyugalmat - és ez átalakítja a működést. Használat közben általában leáll a légzés, és úgy halnak meg. Az Elvonást azt nem tudom pontosan, mert én nem használtam túl sokáig. De lehet ott is légzésbénulás miatt áll be a halál. Viszont ez csak tipp...
na igen, de aki nem heroinozott, huh sztem elég drága az a heti 10-es ... na meg nemtom hány mg, de gondolom, lehet h nem is elég az a heti 10-es mert több kell abból, fene tudja.
mit értesz azon h ópiát-nyugalom ? ezt nemtom hova tenni.
és mit alakít át a szervezet működésében? akkor gondolom, itt lesz a kulcs, h miért lehet meghalni a megvonásban.
hát a heroinból simán el lehet nyomni napi 1 grammot is ami minőségtől függően 15 vagy 20 e is lehet (de aki rajta van akár több grammot is simán elnyomhat)
az ópiátos nyugalom az ilyen külön fless amit csak az opk tudnak
forróság önti el az embert - és pl a barnán elég komoly fless (ütés) van
ez egy ilyen békés kis nyugalommá alakul
összességében boldogság érzések vannak és a heroin adja legtisztábban az ópiátos érzést
de vannak más érzések is
a kokain pl belőve sokkal komolyabb érzést ad mint a heroin - csak az 10 vagy 15 perc..., és már csökken is ~ kb 50 perc múlva meg el is múlik
nagyon sok különféle ilyen örömérzés/boldogság van - de barna és a fehér mindenképp dobogósok lennének - ha az instant boldogságot mérnék :)
a szervezet működésében meg elég sokmindent átalakít
visszafogja az anyagcserét - lassítja a légzést - érzéketlenné tesz
amikor rászokik valaki az elején erős - de eljöhet az a pont amikor azért kell h ne legyen rossz
az egész egy nagyon veszélyes buli...
1 gramm? jézus ... ahhoz képest h orvosilag 5-10-15 mg-okról szoktak beszélni, az nagyon durva.
oké, belassítja az anyagvserét, lelassítja a légzést, na de ezek ellentettjec egyik se halálos, ha megvonás van, nem? vagy fel tud gyorsulni annyira az anyagcsere h halálos legyen?
de gondolom h aki napi 1 grammot fogyaszt, annál tényleg bnincs visszaút, vagy hát fene tudja, de kemény ügy.
vagy vannak jó tapasztalatok leszokásról azért?
az durva. na de és ez egy az egyben a heroinéval egyező erősségű? akkor ennyire lazán keleték az USA-ban ezt? ez azért lep meg, mert ahogy eddig hallottam, ott még a Xanaxra is ugranak, ha valakinél azt találnak ... sőt, állítólag felíratni is nehéz.
szóval ez így elég fura
az oxy nem olyan erős mint a barna, de lehet nem sokkal marad el tőle
(az oxy-t nem próbáltam, így nem tudok véleményt mondani..)
viszont szerintem jó lehetett ott kint oxy-zni, mert annál könnyű lehet belőni a pontos adagolást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!