Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kilyukaszthatom a külső...

Kilyukaszthatom a külső aranyeret?

Figyelt kérdés
Pl egy steril tűvel. Így kivérezne és elmulna. Odafigyelnék h ne fertőzödjön el.
2021. aug. 24. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Magatol is felszivodik.
2021. aug. 24. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem kéne. Háziorvos mit mondott?
2021. aug. 24. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Egy kép kéne, így nem tudunk mondani semmit.
2021. aug. 24. 23:23
 4/8 A kérdező kommentje:
használtam rá 2 fajta krémet is amit felírt de semmi hatása, nem tudom meddig kéne még várni, nagyon zavaró, nem fáj de esztétikailag csúnya + mennem kell majd nőgyógyászhoz is és tudom nem szégyen de akkor se akarom hogy lássák. Fiatal lány vagyok ez a szexuális életemben is visszafog mert látszódik nagyon. Csak meg akarok tőle szabadulni sebész nélkül
2021. aug. 25. 18:58
 5/8 A kérdező kommentje:
És azt se szeretném hogy egyszer út közben durranjon ki, mert az még kellemetlenebb lenne. Most nem járkálok sehova azért akarnám megoldalni de később nem akarok mindennap ettől félni majd
2021. aug. 25. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem te vagy, akinek már kifakadt/kibökted, csak itt most utólagos igazolást keresel, hogy ez nem volt probléma?
2021. aug. 25. 21:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom az melyik kérdés pedig sokat olvastam itt is ezzel kapcsolatban. Én csak megakarok szabadulni ettől 🤦‍♀️
2021. aug. 25. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Láthatatlanba nem tudunk semmit mondani...
2021. aug. 25. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!