Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Moderna vagy Pfizerrel oltakoz...

Moderna vagy Pfizerrel oltakoznátok ha már elengedhetetlen lesz a dolog?

Figyelt kérdés

2021. aug. 23. 08:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

#10! Az oltási reakció nem egyenlő a mellékhatással. Én utóbbiról írtam. Nem, azt senki nem mondta előre, hogy mindegyikük a sürgősségin fog kikötni, hogy durván felerősíti az alapbetegsége tüneteit, hogy olyan betegsége lesz, amire élete végéig gyógyszert kell szednie, és előtte soha nem találkozott vele. Azt se mondta senki, hogy a nők nagy részének fel fogja borítani a ciklusát.

Egyébként a Pfizernek pont most kezdték vizsgálni 3 új lehetséges mellékhatását.

2021. aug. 23. 10:53
 12/21 anonim ***** válasza:
28%

#11 Kvázi kísérleti szer nincsen több éves tapasztalat mögötte, mindegyiknek vannak mellékhatásai. Ha valamelyiket nem verik nagy dobra az nem azt jelenti hogy nincsen... Csak annyit jelent hogy nem vizsgálják vagy nem tudsz róla. Egy egyszerű vény nélkül kapható fájdalom csillapító mellékhatásait nézted már?

Szép dolog hogy azt szeretnéd állítani hogy minden nő kikészül tőle, de ez a teszt alatt is jelentkezett volna meg az után is. Előfőrdulhat hogy van akinél okoz gondot, én senkit nem ismerek a környezetemben akinél történt volna ilyen. Mindenkinél ilyen lázas reakciók voltak egy napig aztán annyi.

Szerintem sokkal jobb ha tudunk róla mint hogy elhalhatják...

2021. aug. 23. 11:06
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

#12! Pont erről van szó, hogy kísérleti. Nem hogy nem tudhatunk minden mellékhatásról, még ki se derült mind. Ezt a gyógyszeres érvet sose értettem. Pont ez a különbség, hogy annak ISMEREM a mellékhatásait. Igen, persze, hogy néztem. Volt hol megnéznem, és annak tudatában dönthettem, hogy beveszem-e. Kísérleti gyógyszert soha nem vettem be. Ha nagy ritkán beveszek valamit, az évek óta bevált gyógyszer, ami NEKEM nem okozott gondot.

Sehol nem állítottam, hogy "minden nő kikészül tőle". "Sokkal jobb, ha tudunk róla..." Hát, ez az, hogy nem tudunk. Onnan tudok, hogy LÁTTAM az ismeretségi körömben, nem onnan, hogy megmondták.

"Ha valamelyiket nem verik nagy dobra, az nem azt jelenti, hogy nincsen." És? Ki állította ezt?

2021. aug. 23. 11:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

5: nem lesz elengedhetetlen, csak gyakorlatilag max. boltba mehetsz majd nagy valószínűséggel, oda is szerintem előírják majd a szájat és orrot eltakaró, illetve ezzel a levegővételt megnehezítő arcmaszkot...

Szórakozni (mozi, szinház, kávézó, étterem, pizzéria... stb. stb.) pedig szerintem nagy valószínűséggel úgysem lesz majd kártya nélkül látogatható legkésőbb az ősz második felétől (az ősz elején még lesz néhány olyan budapesti gigarendezvény, amit a korona miatt - hacsak nem lesz valami ultragigamega-atomrobbanás a koronavírusos esetek számában - nem akar bebukni a kormány)

2021. aug. 23. 11:58
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
14 vagyok. Amúgy szerintem majdnem mindegy. Meglehetősen hasonló a kettő. Mindkettő nyugati, mindkettő hasonló kémiai összetételű és hatásmechanizmusú, egyikben sincs benne maga a vírus semmilyen formában. Kicsit olyan ez, mint - ha fényképezőgépekről beszélünk - a Nikon-Canon vita. Ott is, akinek Nikonja van, az a Nikonra esküszik, akinek meg Canonja, az a Canonra!
2021. aug. 23. 12:01
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

#13 Hogyan várnál ki több évet ha azonnal szükség van rá? Mindegyik kísérleti szer, nem csak a fájzör. Ott az eljárás is az.

Itt pampogtál hogy van mellékhatása azért nem akarod. Most meg kiderül hogy állítólag elolvasod minden tabletta előtt. Amit kb senki sem tesz meg. Hirtelen hogy megváltozott :)

Egyszerűen oda kell írni hogy félsz tőle. Nó para. Egyszerűbben elhisszük mint ezt a cigánykerekezést.

2021. aug. 23. 12:14
 17/21 anonim ***** válasza:
75%

#13! 🤦Remélem, csak csinálod, a valóságban nem vagy ennyire buta!

1. Nincs szükségem rá! Ki mondta, hogy van? Igen, az eljárás IS, tehát dupla kockázat. Gyógyszerre lehet szükségem, HA beteg vagyok, az oltásra nincs. Ez az egyik oka, hogy nem oltatok, nem a mellékhatás, az már egy másik téma.

2. Hol pampogtam, hogy van mellékhatása, azért nem akarom? Mindegyiknek van. A Pfizernak konkrétan többről tudok, mint a többinél, mert a legtöbben azt kapták a környezetemben. Annak biztosan tudom, hogy van olyan is, ami engem nagy valószínűséggel érintene, a többinek vagy van, vagy nincs. Ezért a józan ész alapján nyilván azt választanám, HA muszáj lenne, aminél van esélyem elkerülni. Ezt írtam, mivel ez volt a kérdés is, HA elengedhetetlen lenne. Egyelőre nem az, tehát egyiket se választom. Sikerül értelmezni?

3. Mi változott meg? Idézd már légyszi, hol írtam, hogy a gyógyszereknek nincs!🤦"Senki nem tesz meg". Ja, ha te nem olvasod el, akkor nyilván senki. Hisz te magad vagy az egész világ.

4.Igen, félek akkor. Bundával bélelt fürdőruhát is azért nem veszek, mert félek, nem azért, mert NINCS RÁ SZÜKSÉGEM! Nem kell. Érted? Azt meg pont lesz.rom, hogy te mit hiszel el, közöd sincs hozzám.

2021. aug. 23. 13:33
 18/21 anonim ***** válasza:

Bocs, természetesen #16-nak szólt az előző, a #13 én vagyok.

2021. aug. 23. 18:50
 19/21 anonim ***** válasza:
54%
Én egyikkel sem oltatnék. A "Pfizer mellékhatások" facebook csoport pl jó példa rá, 64ezer taggal, hogy miért ne kérjem az oltást.
2021. aug. 24. 10:19
 20/21 anonim ***** válasza:

5: Annak lesz elengedhetetlen, aki vissza akar térni a járvány előtti életéhez. S lehetsz tagadó, még csak nem is kell rettegned a vírustól, de ha nem engednek bulizni menni, étterembe menni, kocsmába, színházba, moziba, stb. stb. menni, akkor nagyon sokan - meggyőződés ide, elvek oda - fel fogják venni az oltást, mert hosszútávon nem fognak lemondani mindenről.

19: Biztos vannak mellékhatások, én 1 napos nem is tudom meghatározni, "kicsit hülyén - nem hülyének, hanem hülyén - érzem magam" érzésen kívül a világon semmi más mellékhatást nem éreztem. Az is lehet azért volt, mert mértékletes alkoholfogyasztóként azért aznap ESTE, LEFEKVÉS ELŐTT megittam 1 pohár bort.

2021. aug. 24. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!