Miért nem tudok kikapcsolni, megnyugodni?
Másfél éve dolgozom és azt vettem észre, hogy hiába vagyok szabadságon, mint jelenleg ezen a héten voltam, egyszerűen nem tudok kikapcsolni. Gyakran eszembe jut a munka, a kollégák és az az egyhe stressz, ami ott zajlik. Valahogy így nem tudom nyugodtan kipihenni magam, hiába töltöm hasznos dolgokkal a napom, kertészkedek, eljárok bringázni, stb., de mindig bennem van az a nyugtalanság. Mellesleg 250 km-re dolgozom az otthonomtól és csak hétvégén járok haza.
Ki van így ezzel?
Ti mit csinálnátok, hogy nyugodtak, boldogak és kipihentek legyetek?
Köszönöm a választ!
Igazából az alvásommal nincs baj, eleget alszom. Lehet, hogy félreértettük egymást.
Nem azzal van a baj, hogy nem tudok eleget aludni, és ezáltal nem lennék kipihent, hanem hogy, lassan állandósul bennem ez a fajta nyugtalanság és ahogy ezt írom, igazából rájöttem, hogy a hétvégéim annak ellenére, hogy javarészt hasznosan telnek, de nyugatalanul.
Tudok pihenni, mert nem azzal van a baj.
De igazából kikapcsolni, elengedni nem tudom magam. Mert folyton folyvást a munka, és a munkahelyi környezet jut az eszembe.
Áthelyezésen gondolozok, a lakóhelyemhez jóval közelebbi hivatalhoz.
Pénzügyőr vagyok.
Ha rendszeresen vagy feszült, lehet, hogy magnézium hiányod van.
A patikában kapsz vény nélkül magnéziumot, B6 vitaminnal vagy anélkül. Szerintem próbáld ki. A B6 vitaminról még tudni kell, hogy növeli az étvágyat, de idegerősítőnek nagyon jó.
Remélem ennyivel már csökkenne a stressz szinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!