Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hátbasugárzó gyomorszáj...

Hátbasugárzó gyomorszáj fájdalom mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Néha előjön ez a fél napig tartó szúrás szerű gyomorszáj fájdalom, ami kisugárzik a hátamba is. Már régóta jelentkezett először, körülbelül 3 éve, de akkor félévente 1-szer volt ez a félnapig tartó fájdalom, igy nem szenteltem neki nagy figyelmet, arra goondolva, hogy biztosan valamilyen étel, fűszer okozza. Az utóbbi 2-3 hónapban viszont többször is előjött, 1 hónapban kb 1-szer, étkezés után jelentkezik, délután elkezd fájni folyamatosan erősödik, éjszaka is fáj, de nem túl erősen, reggelre pedig úgy eltűnik mintha nem is lett volna, fél év után újra jelentkezik. Meleg vizre mindig enyhül, gyógyszert nem igazán mertem rá össze-vissza szedni, csak savlekötőt, amiből 2 db hat rá.

Szeretnék elmenni mostmár, tudom hamarabb kellett volna, egy gasztroenterológushoz kivizsgálásra, viszont megvagyok ijedve, hogy ez valami komoly betegség lehet. Semmilyen más tünetem nincs, csak ezh a néha fellépő fájdalom. Valakinek esetleg volt már ilyen és tudja mitől van? Köszönöm

23 L

2021. aug. 17. 15:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igen. Pánikrohamaim is szoktak lenni, igaz leginkább éjszaka jelentkezik, de doki szerint is stressz okozta.
2023. jan. 6. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!