Övsömör?

Figyelt kérdés
Volt már valakinek? Remdbejött? Hány évesen ha igen???

2021. aug. 17. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Övsömör kis túlzással majdnem mindenkiben ott bujkál.

Leginkább kezelni lehet meggyógyítani nem.

2021. aug. 17. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak annak a gerincvelőjében bujkál a vírus, aki átesett a bárányhimlőn. Igen, a férjemnek volt, 45 évesen és rendbe jött.
2021. aug. 17. 13:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Az anyukámnak kijött sajnos valamitől, és nagyon megijesztettek, mert azt mondta az egyik ismerősöm hogy daganatos betegségeknél jön ki. :(
2021. aug. 17. 13:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy daganatosnál. Lehet bármitől. Legyengül az immun rendszer (egy betegségtől, akár átmenetis) vagy úgy dönt a vírus hogy megmutatja magát. Aki találkozott a bárányhimlővel abban nagy valószínűséggel ott bujkál ez a vírus is.
2021. aug. 17. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Stressztől is lehet meg mindféle mástól. Nekem 16 évesen volt, elment :)
2021. aug. 19. 02:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos legyengült immunrendszertől + stressztől jött ki 1 éve. Még most is szenvedek vele , mert a bordaközi idegvégeket támadta meg! Sok szakorvosnál jártam, gyógyszeres kezelés mellett sem biztattak a gyors gyógyulással! Mindenki sok türelmet kíván!
2021. okt. 6. 11:33
 7/7 anonim ***** válasza:
6 - os. 70 éves nő vagyok
2021. okt. 6. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!