Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért hiszik az emberek azt,...

Miért hiszik az emberek azt, hogy az oltatlanok beoltatnák magukat ha kötelezővé teszik esetleg?

Figyelt kérdés
Erőszakkal nem olthatnak be senkit, így max pénzbüntetést szabhatnak ki. Miért hiszik azt, hogy aki nem akar oltakozni, az a pénzbüntetés hatására inkább elmenne? Inkább kifizetné.

2021. aug. 14. 11:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
71%
Izraelben nagy az átoltottság,mégis tele van a kórház oltottal.
2021. aug. 14. 12:10
 22/31 anonim ***** válasza:
56%
Már csak a vak nem látja,hogy mindenkibe bele akarják erőszakolni a génterápiás mérget.És ehhez tapsikol sok ember.
2021. aug. 14. 12:13
 23/31 anonim ***** válasza:
27%
22.génterápiás mérget...na akkor retteghetek mert be vagyok oltva 2x és csak enyhe tünetem volt azóta pedig semmi és élek virulok mintha oltáson se lettem volna :D
2021. aug. 14. 12:37
 24/31 anonim ***** válasza:
36%
Genterapias méreg.. Édes f@szom. Műkörmös-e vagy?
2021. aug. 14. 14:02
 25/31 anonim ***** válasza:
74%

Most nincs bajod tőle,tehát nem is lesz később sem...lol?

Oltakozz,ne kérdezz,ne gondolkozz! :)

2021. aug. 14. 16:13
 26/31 anonim ***** válasza:
63%
Te meg nyunyóka-e vagy?
2021. aug. 14. 16:16
 27/31 anonim ***** válasza:
88%

Most olvastam végig mindent.

Egy kérdés:

Aki "oltott" az miért foglalkozik az "oltatlanokkal"?

Elvileg védett, vagy nem? Amennyiben igen, akkor élje az életét és "vegye fel az oltást" minden évben, vagy félévben.

Ha meg nem védi meg a vakcina az "oltottat", akkor az "oltatlan" minek "oltakozzon"?

2021. aug. 14. 22:12
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne keressetek logikát az oltásimádók agyában!
2021. aug. 14. 23:48
 29/31 anonim ***** válasza:
68%

24-es Mi köze van a műkörmösségnek a kérdéshez?Attól hogy valaki műkörmös még lehet diplomás ember vagy nem?XD

Nagyon el vagy te tévedve de úgy rendesen már ne is haragudj!

Attól hogy valakinek több diplomája van még lehet sík hülye.Egyik dolog nem zárja ki a másikat.Szerinted diplomás ember dolgozik olyan munkahelyen ami nem az ő szakmája de muszáj neki azt csinálni vagy nem tud megélni.

Nagyon beskatulyáztok ti mindenkit és általánosítotok pedig roppant buta dolog főleg egy anonim oldalon XD

Azért írtam többesszámban mert sok ember ilyen mint te és nem azért mert esetleg nyelvtan órára volna szükségem mert nem megy a ragozás vagy a helyesírás😊

2021. aug. 15. 09:57
 30/31 anonim ***** válasza:
hány diplomás azt akartam írni az 5.mondatban csak kimaradt
2021. aug. 15. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!