Mi okozhat bőrirritációt zuhanyzás után?
-tusfürdő
-allergia
-érzékenység
-erősen dörzsölted magad
meg annyi elhetőség még.
Nekem sokat segitett a babydreams pumpas zöld csomagolasu tusfurdogel meg a mixa lila pumpas testapoloja.
Én speciel mindig kiszáradtam ekcemas lettem meg a hazi szappaboktol meg azoktol is amik elmeletileg erre lennenek. Attol hogy jol etkezel, iszol sajnos lehet szaraz a borod ugyhogy ez egy probat megerne. Szerencsere ezek a termekek nem arany aruak es nem tartalmaznak parfumot alkoholt.
Köszönöm a hozzászólásokat! Igen elég sok lehetőség van, ezért is írtam le amiket próbáltam. Egyrészt hogy szűkítsük a kört, másrészt hogy ötletet adhassak másoknak, akik hasonló cipőben járnak. A táplálkozást egyébként nem érdemes kizárni. Szerintem jól gondolom hogy ez egy jel hogy valamit nem jól csinálok. Lehet hogy valamilyen vitamin vagy természetes olaj hiánya, amit táplálkozással tudunk pótolni.
Külön köszönöm a tippet a termékekről, ki fogom próbálni. Remélem segíteni fog.
Illetve még annyit hogy iszonyat kellemetlen, idegesítő érzésről van szó, ezért is mentem el egy maszek rendelésre. Sajna nem hogy nem tudta megoldani a problémát, de még csak ismertetni sem sikerült, hogy milyen összetevői lehetnek. 10 perc, -10k. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!