Elocom krém helyett van valami jó tippetek atópiás jellegű kiütésekre?
Én is hosszú időn át elocomot használtam. Nekem is elmúlt a gondom másnapra ettől a krémtől. Azóta mást használok, ami szintén jó az atópiás dermatitiszre. Bőrorvos írta fel,épp akkor készítették a gyógyszertárba, ezért kellett egy kis ideig várni. Nincs neve,de hasonló az elocomhoz.
Egyébként nekem az arcomon ilyen dolgok nem szoktak előjönni, amit te tapasztalsz. Nekem csak a kezeimet érintette a dermatitisz, volt hogy annyira foszlott,hogy már néha a húsomat is látni lehetett, mert a kílógó bőrdarabkákat letéptem és vérzett is sokszor.
De mára jobb, csak enyhén száraz a bőröm,amire nivea krémet használok naponta.
Ha kiújul a dermatitiszem akkor este mindig bekenem azzal a krémmel,amit a gyógyszertárban készítettek.
1: nem próbáltam még, utánanézek, köszönöm!
2: köszönöm, nekem amit eddig kevertetett a doki a gyógyszertárban, az sajnos egyik sem jött be, de tovább próbálkozom :( nekem csak az arcomon jön elő, sehol máshol, régebben a kezemen volt, kézfejemen tenyeremenm, ott szerencsére már elmúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!