33/47 anonim válasza:
#32 kemény ágyúdörrenés mint ami a nyári zivatarokra jellemző xD ám lányok nők közül is lehet ilyen főleg akik videóra felveszik azoknál, de ilyen nyilván kevesebb van, amúgy a wc-be bárki dörrenthet akármekkorát 😀
34/47 anonim válasza:
WC be?
Az is jó, de nem szexi. Én azt szeretem, ha hátulról kutyusba pakolgatom a párom, és közben eldörrent párat.
Innen tudom, hogy biztosan elengedte magát, és nem tart vissza semmit.
35/47 anonim válasza:
#34 a szag a legjobb a wc-s pukinál meg ha ilyen mélyebb hangja van 🥰 de gondolom téged így se hoz nagyon lázba 😀
36/47 anonim válasza:
A hölgyek állítólag rózsaillatút pukiznak, sőt amikor kakilnak az igazából rózsaszirom, így egyértelműen rózsaillatú. =)
38/47 anonim válasza:
A hatása tényleg lehet olyan kellemes xD 😀
39/47 anonim válasza:
36.
Ha szerelmes vagy illetőbe, akkor ez tényleg így van.
Voltam olyan kapcsolatban, ahol nem volt szikra, ott még a csóktól is viszolyogtam, akibe viszont szerelmes voltam, annak még a popsiját is kinyaltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!