Na írd csak körül egy kicsit jobban! Olyan édeskés szagú, de mégis enyhén kellemetlen az orrnak?
2021. aug. 8. 22:13
2/7 anonim válasza:
Az édes illat nem feltétlen jelez jót, cukorbetegségre utalhat.
De nem kell ennyire ijesztő dolognak lennie, ha nő vagy a menstruációs ciklus termékeny szakaszában erősebb az illatunk, és kellemesebb is mint máskor. Legalábbis ez a tapasztalatom.
Amúgy bizonyos illatú tusfürdők, krémek, dezodorok is furcsán reagálhatnak a testszagunkkal. Nem váltottál mostanában?
2021. aug. 8. 22:14
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Pontosan!
Van az Arany korsónak asszem ilyen alkoholmentes grapefruitos változata és hasonlót érzek. De erre nem lehet fogni mert akkor is érzem amikor nem iszok ilyet.
#2 Férfi vagyok, a dezodort elég sűrűn váltogatom és a tusfürdőt is.
2021. aug. 8. 22:17
4/7 anonim válasza:
Akkor lehet benne valami h a mostani nem jó neked.
2021. aug. 8. 22:22
5/7 anonim válasza:
1-es vagyok. A fiam tejérzékeny és mikor egy hónapban egyszer hazajön, mindig tudom, ha beevett valamit. Akkor szokott róla áradni ez a szag. Érdekes, nem mindenki érzi.
2021. aug. 8. 22:26
6/7 anonim válasza:
Én azóta érzem ilyen furcsának a szagokat, amióta valószínűleg átestem a covidon. Majdnem 2 hónapig semmi szagot és ízt nem éreztem. Most pedig teljesen más szaga, de inkább illata lett az izzadtságomnak, de más illatúnak érzem pl. a hagymát és sok mindent. A benzin illatát eddig imádtam, de most már teljesen máshogy érzem és rosszul vagyok tőle. Nem lehet, hogy nálad is valami hasonló okból változott meg a szaglásod?
2021. aug. 9. 00:52
7/7 A kérdező kommentje:
#6 voltam covidos valóban és a szaglással valóban gondjaim voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!