Voltam árufeltöltőnek és a lábamon a köröm belilut, már most kezd lefele nőni , de besárgult a körmöm, és egy csík mélyedés lett rajta ez normális ?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 13:27
1/2 anonim válasza:
Ok-okozati osszefuggest irj. Nyomott a cipo? Ratoltad a raklapot? Ha eros nyomas eri a kormot, normalis, hogy lila, sarga, hogy amig le nem no, addig ilyen. Es az is, hogy a lilasagnal elvalik a korom. De jobb hagyni, nem vagdosni.
2/2 anonim válasza:
Nekem is lilaval kezdodott, aztan sarga lett es nott ra valami reteg. Gombanak tippeltem, kenegettem gombaolo kremmel, elkezdett lenoni, de eleg sokaig tartott, talan fel evig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!