Hegeltávolítás?
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 22:21
1/7 anonim válasza:
Hegel már így is a Túlvilágon van, ennél hova menjen távolabb? :D
2/7 A kérdező kommentje:
roppant vicces...
de a helyzet az, hogy a páromnak történt egy autóbalesete, ami következtben egy nyílt felkartörést, valamint boka és állkapocs törést szenvedett el....
a lábán nem vészes a műtéti heg, de a karján van egy 15-18 centis vágásnyom.... ezt majd miután kiszedik a fémeket csavarokat, szeretné eltávolítani, vagy ha más mód nincs, fakítani....
a poént igyekeztem értkelni, de hidd el a történtek után valahogy nem megy!
2010. aug. 28. 22:34
3/7 anonim válasza:
Pedig a poén nagyon jó! Mondjuk téged is megértelek!
sajnos nem tudom, hogy ez hogy működik, de érdekel a téma.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, engem is nagyon nagyon érdekel, mert látom h nap mint nap nézegeti, zavarja...így se lehet könnyű élni közel 25 csavarral, főleg egy nagyobb, szembe tűnő heggel...amit ő sejtem sokkal csúnyábbnak, és nagyobbnak lát, mint amekkora...és szerintem gyönyörű ahhoz képest mint ahogy szegénykémnek kinézett...de nagyon nagy segítség lenne, ha valaki tudna ebben segíteni nekem..
2010. aug. 28. 22:42
5/7 anonim válasza:
Sztem oan menő a töröt kéz, nekem is oan kell de naon
6/7 A kérdező kommentje:
ohh....necsináld..
2010. aug. 28. 22:44
7/7 anonim válasza:
Szia, bocsi a kérdésért, de mi lett azóta? Találtatok valami módszert? Érdekelne... (Nekem csak egy kis égési hegem van, de nagyon hülye helyen, és mindig rákérdeznek, mi az, ami nagyon zavar.) Köszi, ha írsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!