Milyen időközönként szokott lenni büdös a Lábatok? mivel szoktátok kezelni?
Figyelt kérdés
Általában milyen időközönként szokott lenni büdös a Lábatok? ritkán? sűrűnként? stb, mitől-miktől szokott lenni nektek? és általában mivel kezelitek?2021. aug. 4. 22:21
A kérdező szavazást indított:
Sűrűként
Gyakran
Ritkán
Nem szokott
Egyéb
31 szavazat
1/12 anonim válasza:
Általában minden nap, munka után levéve a cipőt büdös. Van egy spray, azt használom, de eredménye nem sok van.
2/12 anonim válasza:
Mycosid hintőpor brutál jó. A férjem lába akkor büdös ha elfogy a hintőpor. A cipőjét szokta beszórni vele minden reggel mielőtt felhúzta. Néha a lábát is beporozza vele. Mióta ez van nem büdös a lába. A családban másnak is bevált. Gyógyszertárban veszem kb 1500 ft és elég sokáig elég.
3/12 anonim válasza:
Létezik olyan szó, hogy sűrűnként? Sűrűn.
Egyébként, akkor szokott ha dög meleg van és egész nap rajtam a cipő.
4/12 anonim válasza:
Minden nap (a 2. gyerek születése óta nagyon csúnya lett a helyzet)
5/12 Ypszilon1980 válasza:
A spray, ha hat is, egy idő után elpusztítja a jó baktériumokat is, na akkor utána lesz büdös akármit csinálsz. Hintőpor a legjobb, ahogy egyik válaszoló írta.
6/12 anonim válasza:
Meg a lápmosás sem rossz ötlet naponta 2szer reggel, este
7/12 anonim válasza:
Én azt a nagy felfedezést tettem mostanság, hogy ha gombaölőkrémmel pl. Canesten bekenem a lábam, sosem büdös. De írják is a tájékoztatón, hogy nemcsak gombaölő, hanem antibakteriális hatású is. Szóval teljes körű.
Nem is kell mindennap kenni, elég 2-3 naponta, és sosem lesz büdös.
8/12 anonim válasza:
Én minden mosás után be púderozom és sose büdös.
9/12 anonim válasza:
3 naponta zuhanyzok, így nem szokott büdös lenni. Egész nap cipőben vagyok, ha be is izzad, akkor is csak izzadságszaga van. Szerencsés vagyok ilyen téren. Ugyanígy vagyok a testszaggal is, évek óta nem használok se dezodort, se mást, és így sincs testszagom.
10/12 anonim válasza:
#9: Vagy csak nem érzed magadon..
"3 naponta zuhanyzok, így nem szokott büdös lenni."
:DDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!