Hogyan lehet kupakokkal támogatni a beteg gyerekeket?
Figyelt kérdés
Szoktam látni hogy vannak szív alakú kupakgyűjtők, de sosincs rájuk írva hogy mire valók, az interneten rákerestem és csak arra jöttem rá hogy beteg gyerekeknek lehet segíteni ilyen módon.
Viszont a kérdésem az lenne hogy a folyamatot letudná írni valaki, tehát hogy kupakkal hogyan lehet támogatni a beteg gyerekeket? Gondolom valahogy pénzzé alakul a kupak és eljut a beteg gyerekekhez, de mennyi ez az összeg?
2021. aug. 2. 17:31
11/14 kakukjenci válasza:
A kupaknak a fajsúlya nagyobb és a pet palacktól el kell választani mert egészen más fajta műanyag a kettő. A pet palackot is gyüjtik és feldolgozzák, ugyhogy kérlek a kupakot válaszd le otthon és juttasd el a rászoruló gyerekeknek, a pet palackot pedig a szelktív "müanyagos" kukába dobd.
12/14 anonim válasza:
#11: amúgy ne zavarjon, hogy pont most tették "elválaszthatatlanná" :)
13/14 anonim válasza:
12.
A repülő autók helyett! Pedig 20 éve még ezt ígérték nagy dobásnak, nem az üveggel egybenőtt kupakot.
14/14 anonim válasza:
#13: hát jobb hogy nem repülnek, mert a sofőrök nagy részének még ez a 2 dimenziós KRESZ is atomfizika
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!