Mi bajom lehet? Miért nem döglök meg a melegtől?
Figyelt kérdés
Nekem idén nyáron igazán melegem még csak 1x volt, mikor megjött az első melegfront. Azóta egyáltalán nem volt. Izzadni izzadok, főleg mikor dolgozok és 35 fok felett van, olyankor napi 5-6 liter vizet megiszok és még így is sötét a pisim (szóval nagy része nem ott jön ki, hanem izzadságban), de ettől függetlenül nem érzem azt, hogy nagyon melegem lenne. Most a szobában 31 fok van, és ez teljesen kellemes. Mi bajom van? Mert valami biztosan, hiszen szinte mindenkitől megkaptam már, hogy ez nem normális, ilyen időben meg kell dögleni, alig szabad kibírni. De van aki el sem hitte, hogy nincs melegem. Már mióta az eszemet tudom nem volt nyáron melegem úgy igazán soha. Szóval már régóta fennáll ez.2021. júl. 30. 20:52
11/11 anonim válasza:
Én is ugyanezt vettem észre, ok melegem van, de nem vészesen, pl nem gondolom hogy be kéne kapcsolni a légkondit, holott korábban nem voltam képes a melegtől semmit csinálni csak dögleni a kanapén. Valaki mondta a múltkor hogy hú melegriadó van meg rosszul lesznek az emberek stb én meg voltam kint órákig és fel se tűnt hogy szenvedni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!