Feldugtam magamnak egy...?
Figyelt kérdés
Nagyon kínos ezt ide leírni de feldugtam magamnak egy borsót és nem tudom kiszedni.. mit tegyek???2021. júl. 30. 17:03
2/21 anonim válasza:
Na de miért pont egy borsót...???
4/21 anonim válasza:
Hova???????????????????????? (Tényleg olyan nehéz egy ilyen kérdést értelmesen feltenni?)
5/21 anonim válasza:
4.valesz nem akarja hogy törlődjön de szerintem fog :D..
6/21 anonim válasza:
#4, hát a punájába, hová máshová, fentebb írta, hogy maszturbálás. A kérdés már csak az, hogy üveges vagy konzerv borsót? Esetleg frisset, ami még nem lett kifejtve..?
7/21 anonim válasza:
6
Lehet az popsiba is, de akár húgycsőbe is...
8/21 anonim válasza:
Minek? Azzal nem sokra megy....
9/21 anonim válasza:
A tamponok leírásánál szerepelni szokott, hogy ha guggolva “kinyomod”, kijön, én a helyesben megpróbálnám ezt a borsóval is.
10/21 anonim válasza:
A japánok szoktak gyönyör golyókat feldugdosni maguknak. Mond azt a nőgyógyásznak, hogy jobb híjján borsó volt otthon. Nem hiszem, hogy megleped vele. Van nem egy orvos a családban és elképesztő miket szednek ki az emberből. Például valakinek a tüdejében növény csírázott. Nem akartam pontosan tudni milyen és hogyan, mert a hideg kiráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!