Van rajtam kívül, aki tapasztalta már ezt?
Figyelt kérdés
Egy kissé érdekes dolog,, szóval amikor mérhetetlen dühöt érzek, illetve nagyon ideges vagyok valakire, akkor elkezdek könnyezni, mintha sírnék. Persze semmi szomorúság meg hasonló nincs bennem akkor, csak valahogyan jön. A családban tudnak róla, hogy ilyenkor nincs semmi bajom, csak ki vagyok nagyon akadva valamin vagy valakin, bár eleinte ők is kinevettek, hogy miközben elhordok valaki a pcsába, stb, miért kezdek el sírni XDD
A lényeg, hogy eddig mindenki úgy kezelt, mintha nem láttak volna még ilyet, ezért itt szeretném megkérdezni, hogy esetleg vannak-e itt olyanok, akik egy erős dühkitörés közben akaratlanul elkezdenek könnyezni
2021. júl. 30. 14:38
A kérdező szavazást indított:
Velem is így van
Velem nem
9 szavazat
1/2 anonim válasza:
Velem volt. Nagy idegesség közben normális könnyezni. Ezek nem szomorú könnyek, hanem feszültség könnyek. Kb mint amikor a menyasszony sír az esküvön, ő se szomorú.
2/2 Metionin válasza:
Igen, nekem rendszeresen. Stresszkönnyeknek hívom őket. Régen sokszor megaláztak miatta, hogy milyen sírós vagyok, pedig nem sírtam csak folytak a könnyeim dühömben. Ha szomorú vagyok, akkor szinte sosem sírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!