PCR teszt eredmény ügyfélkapu nélkül?
Figyelt kérdés
Nincs ügyfélkapum, és pár nap múlva utazunk, a PCR teszt eredményét emailben küldik ki vagy mindenféleképpen szükséges ügyfélkapu hozzá? Mi történt,ha nincs ?2021. júl. 28. 00:14
A kérdező szavazást indított:
kell ügyfélkapu mindenféleképpen
nem kell ügyfélkapu
más fiokra van szükség
8 szavazat
1/4 Ypszilon1980 válasza:
Kb. 2 perc alatt csinálnak egyet a kormányablakban. Már tavaly év eleje óta erről van szó, ha valakinek gyorsan, fontosak eredmények, akkor ez a legegyszerűbb módja, hogy hozzájuss. Az, hogy email-ben kinek mikor milyen esetben küldik meg, azt ott kérdezd meg ahol a tesztet csinálták.
2/4 A kérdező kommentje:
A nemzetközi oltó központban lesz a teszt elvégezve
2021. júl. 28. 16:32
3/4 anonim válasza:
Az esetleg eszedbe jutott, hogy megnézd a honlapjukon? Ott írják, hogy elküldik emailben:
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, eszembe jutott viszont ahol eddig kérdeztem , hiába írták hogy küldik emailben kiderült, hogy csak egy link amihez ügyfélkapu kell vagy egyéb fiókok amik nincsenek..... Ezeket pedig nem tudtam utolérni így nem tudom megkérdezni
2021. júl. 28. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!