Miért fújják néhányan az orrukat két kézzel?
Figyelt kérdés
Azt mondta nekem a kolléganőm, ha nagyon meg van fázva akkor jobban ki tudja így fújni pl, de én mindig egy kézzel fújom ki.2021. júl. 27. 15:44
11/21 anonim válasza:
Én speciel nem. Így szoktam meg, kényelmesebb számomra, jobban rá tudok fogni az orromra is
14/21 Metionin válasza:
Én mindig 2 kézzel fújom, ha valamiért egy kézzel csinálom, utána mindig úgy érzem, mintha nem töröltem volna meg rendesen.
15/21 anonim válasza:
Akkor én kivétel vagyok, mert én csak egy kézzel tudok kényelmesen orrot fújni. Két kézzel csak szerencsétlenkedek.
16/21 anonim válasza:
2 kézzel a "normális". Persze mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. De így lehet minkét orrlyukat a legalaposabban kitisztítani. Mindegy mennyire vagy taknyos.
17/21 anonim válasza:
Mert bénák. Ennél sokkal bonyolultabb dolgokat is meg lehet és meg tudnak ők is csinálni 1 kézzel. Ráadásul miért kéne az orrfújást kizárni akkor, amikor kell az egyik kéz, pl vezetéskor, biciklin, vagy ha valamit tartani kell stb. ?
18/21 anonim válasza:
Ha el van foglalva a kezem és sürgősen ki kell fújni, akkor nem vagyok deviáns és én is ki tudom fújni egy kézzel. Mindössze számomra kényelmesebb két kézzel, így szoktam meg, ettől nem leszek kevésbé életképes.
19/21 anonim válasza:
15-ös vagyok, nekem az egykezes orrfújás a normális, csak így tudom a legalaposabban kifújni először az egyik, utána a másik orrlyukamat. Akárki akármit mond, mindenki saját maga érzi.
20/21 anonim válasza:
Méghogy a kétkezes a "normális"! Ha viszket vagy csavar az orrotok hogy nyúltok hozzá? Ugye, hogy nem két kézzel, hanem a jellegzetes, hüvelykujj - hajlított mutatóujj csippentéssel? Na, ugyanígy kell orrot fújni is.
De mondhatnék undibb példát is, ha nincs zsepink, de nagyon meg kell szabadulnunk az anyagtól, akkor is 1 kézzel csináljuk az orrfújást, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!