Felkaros vérnyomásmérő használata alkaron-csuklón?
Így használva pontos értéket kapok ?
Sajnos nem fér rá a felkaromra, másik mandzsetta pedig most nincs.
Haat pontos nem lesz, csak megkozelitoleges. Nagyon durva elteres azert latszodni fog.
Ugy merd hogy alkaron, es az erzekelo pont a konyokhajlatban legyen.
Amugy ez rendszereaen problema, hogy tul picik a felkaros merok mandzsettai! Nem is ertem kikre szabjak!
Mi vettunk egy Omront 20ezerert + 10ert extra nagy mandzsettat. Szomoru, hogy az XS-es karuknak gyartjak alapbol es a tobbi levan tojva, vegye meg horror aron plusszba. Es persze a szakrebdelokbe sincs am normalis mandzsetta, csak a pici aztan allandoan szemvednek, mert a betegek 80%ara
nem jo.
Mielott valaki belem allna, NEM, nem vagyunk koverek, a parom
peldaul edz es ezert vastagabb izmos karja van.🤷
Igen,nekem a háziorvos is lent méri mindig és nincs különbség a fentihez képest,tapasztalat,otthon nézegettem.
Egyébként lehet kapni sok helyen nagy mandzsettás vérnyomásmérőt,én Auchanba vettem az 10.000 Ft volt cakk-pakk 2 hónapja, gyárilag nagyot adnak hozzá,nem kell külön venni a mandzsettát. Volt vagy 3 féle belőle, 10.000-30.000Ft.ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!