Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Étrendkiegészítő akkor is...

Étrendkiegészítő akkor is hat, ha nem úgy szedem ahogy a dobozon írja?

Figyelt kérdés
A dobozon napi 2 x 1-2 szem van írva, de én jobban szeretnék napi 1 x 1 szemet szedni belőle. Így is hatni fog, vagy így már nem igazán? (hajvitamin, igen, már változtatok az életmódomon, de szetetnék egy kúrát végig csinálni, 20 darab van a dobozban.)

2021. júl. 16. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Milyen cuccról van szó? Miért szeded? Mit tartalmaz...??? Milyen vitamint/nyomelemet szükséges pótolni nálad?

Van valami orvosi indikáció?

2021. júl. 16. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Miért szednél fél adagot?
2021. júl. 16. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Vagy nem lesz hatasa, vagy csak minimalis. En se ertem, hogy miert nem tartod be az adagolast, ha mar megvetted.
2021. júl. 16. 14:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Nincs kimondottan orvosi indoka, egyszerűen csak észre vettem, hogy az utóbbi időben nagyon törik a hajam, és picit (tényleg picit) több hullik.

Azért szeretnék inkább fél adagot, mert sosem voltam jó a gyógyszerek/vitaminok lenyelésében, tökmindegy milyen formájáról van szó, tökmindegy mennyit iszok rá, valahogy nem szeretem lenyelni.

2021. júl. 16. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor igyal inkabb kollagent, az is jot tesz a hajnak. Van por formaban is,amit vizzel kikeversz, vagy van folyadek is.
2021. júl. 16. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem biztos hogy hat (gyógyszernél van terápiás dózis), de meg lehet próbálni azért.
2021. júl. 16. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!