Danabolra lehet e alkoholt inni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 15:40
2/4 Harrr válasza:
Biztos az "orvos írta fel", valami csúúúnya betegségre...
Istenem, danabol... Ennyi erővel... nem mondok semmit. Igyál rá. Nem lehet rá inni, de te igyál. SOKAT.
Le lehet pontozni.
3/4 A kérdező kommentje:
ne izgulj, 2. kúra végén járok, és iszok rá alkoholt, és minden egyes berugáskor agresszív vagyok tőle, mert pumpálja a vérnyomást, csak gondoltam megkérdezem, hogy lehet e rá inni, nekem azt mondták hogy lehet, és nem olyanok mint pld te hogy be se szedted még , hanem tapasztaltak csá all
2010. aug. 27. 16:03
4/4 anonim válasza:
tudom, hogy 2 éves kérdés, de ha minden egyes berúgáskor teljesen agresszív voltál tőle, akkor mégis miért szedted tovább? ha már te is észlelted magadon a tüneteket..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!