Van itt, akinek van/volt ujjzsibbadás v. kisujjzsibbadás v. alagút szindróma v. könyök-alagút szindróma v. kéztő-alagút szindróma?
Nálam műtét volt. Le volt tapadva az idegpálya a könyökemnél.
Nagy dózisú B vitamint én évek óta szedek, mégis kialakult ez a zsibbadás, már egy hónapja állandóan jelen van. Persze nem hagytam abba a B-vitamint, bár néha kimarad 1-1 nap. A Vitaking B-50 complexet szedem. Kétszer porítva vízben feloldottam, és a csuklóm köré rákentem, lehet, hogy a könyököm köré is érdemes lenne, ha beszívódik.....
Előfordulhat, hogy nekem is le van tapadva könyéknél. Nektek melyik ujjaitok zsibbad-t?
Nektek fáj v. fájt valahol? Valamelyik ízület, tenyér, máshol?
Én vényes b vitamint kaptam.
Jelenleg csak éjjel szokott zsibbadni, meg ha sokat vagyok egy helyben (lábam is zsibbad néha, ezért nem egyértelmű h alagút szindroma lenne).
A gyűrűs, és kis ujjam, valamint a tenyerem éle zsibbad 0-24-ben. Néha fájt is.
#2/6
8: és menny ideje vetted észre v. próbálsz tenni ellene? Milyen tornát végzel?
9: Akkor nagyon hasonló az enyémhez. Miket próbáltál műtét előtt? Mostanra megoldotta ezt a műtét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!