Leander mérgező?
Figyelt kérdés
Hozzáértem a leanderhez, szabad kézzel letéptem egy virágot és a lé ráfolyt az ujjamra picit. Mennyire veszélyes? Ezt nem poenbol kerdezem2021. júl. 12. 20:30
3/7 A kérdező kommentje:
Mar meghaltam
2021. júl. 12. 20:44
4/7 anonim válasza:
"The gummy sap can cause irritation when it comes in contact with the skin"
5/7 anonim válasza:
Volt, aki attól meghalt, hogy ránézett 3 méterről. Volt, aki fényképen látta, és 2 hétig kórházban ápolták.
6/7 anonim válasza:
Megtudtuk. 55%-nak van humora. 45%-nak nincs. :)
7/7 anonim válasza:
Mergezo, de a nedve nem veszes. Az Euphorbia sokkal veszelyesebb, annak a nedve szembe kerulve vaksagot is okozhat. De amugy a borirritacio azonnal jelentkezik ilyen novenyeknel, le kell mosni.
Amugy ra tudsz keresni, a liliomtol kezdve rengeteg mergezo kerti noveny van, bar foleg kisgyerek, allat szamara veszelyes, ha megkostolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!