Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Több országban újra nő a...

Több országban újra nő a fertőzöttek száma, terjed a delta variáns-nálunk is lesz még ihajj, lezárás stb? Jó ha a nyarat még szabadon megússzuk?

Figyelt kérdés
[link]
2021. júl. 12. 09:16
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

Jaj, juj, most mi lesz, jön a sokadik hullám...segítség...a mainstream média által agymosott birkák gyülekezzetek...ááá...

Annyi hullám lesz, amennyit orbánék akarnak, és annyi mutáns lesz, amennyit a nagyhatalmak akarnak. Nagyon várom már, hogy legyen végre magyar mutáns is és végre rólunk is elnevezzenek már valami vicces dolgot.

Hogy ti mennyire nem tudtok gondolkodni és mennyire meg vagytok vezetve.

Szeptember 1-jével úgyis elölről kezdődik minden és jövő nyáron úgyis mehetünk majd nyugodtan nyaralni, sőt, jövőre még választások is lesznek. :D

2021. júl. 12. 09:29
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Tavaly amikor május 3.-ára pontosan megjósolták, hogy akkor fog tetőzni ez a csodavírus, majd megjósolták nyáron, hogy melyik nap tér vissza, akkor elhatároztam, hogy nem fogok több ezzel kapcsolatos hírt olvasni, és megmondom őszintén, ha nem lettek volna a korlátozások, fel sem tűnt volna, hogy világjárvány van :).
2021. júl. 12. 09:34
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
1/3-ad vírus, 1/3-ad politika , 1/3-ad üzlet,elkaptam tavasszal, van védettségi igazolványom, szputnyikkal pl. simán beoltatnám magam, vakcinaellenes sem vagyok...én akkor röhögtem egy jót amikor kitalálták, hogy kombinálják az oltásokat :D
2021. júl. 12. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Nyilvánvalóan itthon is pontosan ugyanaz a helyzet, mint külföldön, de a nyarat azt ugyanúgy, mint tavaly, most is "megadják" nekünk. Aztán attól függően, hogy mennyire tudják eltusolni a káoszt, szeptembertől megint jönnek a korlátozások. Nehéz ingázni az emberek egészségének és megélhetésének megtartása között, én ezt abszolút értem. Csak a kommunikáció nem az igazi.
2021. júl. 12. 09:51
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
2021. 09 . 15. Lejár a kórházi szigoritasok intezeti parancsok felodasi tilalma . Tehat 09. 16.tól barmikor új kamuhadjarat indul és elnyomás kizárólag azok az emberek ellen akik eszesek nem zsarolhatok nem téveszthetők meg atlátszo erőltetett hazudozasokkal .
2021. júl. 12. 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Pontosan úgy vagyok ezzel az egésszel, mint #2. Csak annyit tennék hozzá, hogy kicsit vicces volt, amikor tavaly május 3-ra közölték, hogy akkor fog tetőzni a vírus, következő nap meg mentünk egyet érettségizni :D
2021. júl. 12. 10:28
 7/9 anonim ***** válasza:
"OnLÁJn" oktatás fog megint jönni? De jó lesz így érettségizni:D
2021. júl. 12. 10:48
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Hogy az Orban mit csinal, azt nem tudom, de jarvany lesz. A nagy gond a felfogassal van. Nemcsak azert kell aggodni, hogy ne legyen halal, sulyos lefolyas, hanem hogy ne terjedjen a virus, mert addig mutalodik. Pont a szabadsag neveben nem leszunk soha tobbet szabadok. Ket evig a picsajan ult volna mindenki, es vissza lehetett volna szoritani.
2021. júl. 12. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

#8 először mindenki komolyan vette, de az "idén ne legyen karácsony/húsvét, hogy majd jövőre legyen" mondás ott vesztette értelmét, amikor "jövőre" sem lehetett volna, hiába, hogy mindenki jókisgyerek módjára megült az említett testrészén. Amíg nem korlátozunk MINDENKIT katonai és rendőri erővel a lakásán belüli részre, leállítjuk a tömegközlekedést, bezár MINDEN és tényleg sehova nem mehetünk, kutyát nem sétáltathatunk és a gyereket is meggaggyantjuk bezárva a lakásba, addig nem tudod úgy korlátozni a várost, hogy teljesen megakadályozd a vírus terjedését.

Tény és való, hogy ha a fenti drasztikus mód megvalósulhatna mondjuk 2 hónapig, akkor nagy valószínűséggel nem lenne többet ilyen gond, de hát tudod, ki fogja ezt bevállalni. Meg annak is akkor lenne értelme, ha a világon mindenhol egyszerre bevezetnék ezt.

2021. júl. 12. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!