Lemondanál-e egy utszásról, ha anyukád épp a kórházban van? Nagyon rossz állapotban, talán néhány napja lehet hátra.
Kerdezo
1-es vagyok.
Bocsi, nem olvastam azt a reszt hogy a noveredrol van szo, szoval minden amit irtam az rairanyul.
Akarmilyen joszivu az ember, nem nagyon fog senki tudni az allaspontjan valtoztatni, plane itt gyakorin par ismeretlen, tapasztalatan felhasznalo.
Ugyanugy ha valakinek annyi szive van mint egy gorenynek.
Ha neki ez tetszik hogy elrepcsizik Hawaiira, majd mire hazajon mehet is a temetesre masnaposan, akkor tegye. Ezen nem fog valtoztatni, max ha van benne egy minimalis lelkiismeret.
10
Meg mindig nyugtasd le magad, mert az en nagyszulom volt ilyen helyen, es vele is csinaltak ilyet, amikor a rokonom meghallotta ezt, majdnem felpofozta a novert ugy kellett visszafogni.
Szoval asd el magad, es fejezd be a hulyeskedeseidet ide.
Kozod sincs az egeszsez csak okoskodni jossz meg te minden jobban tudsz.
9-es Én elásnám magam a helyedben, ilyen " emberként". Képzeld az unokatestvérem angliába dolgozik, és akármilyen fura, de el tudott jönni az édesanyja temetésére, aki hirtelen halt meg. Meg az összes gyereke. Valamilyen szinten a nővérem is szereti, mert nem hiszem el, hogy nem. Elutazni is leginkább a párja akar. Nem egy ilyen gonosz rosszindulatú kis banyaként kell elképzelni anyukánkat. Még előtte is egy nagyon kedves, jóságos, asszony volt, akit nem lehetett nem szeretni. Most is olyan mint egy ártatlan szeretetreméltó néni, aki ki van szolgáltatva nekünk, és az egészségügyi dolgozóknak. De hiába nagy benne az akarás, ha a teste már nem úgy működik mint régen. Az orvosa szerint kész csoda, hogy még életben van, mert kb 20 féle betegsége van, amiből jó néhány nagyon súlyos. Annyira de annyira sajnálom, mikor ilyen állapotban látom , és nagyon rossz, hogy nem tehetek érte semmit! ☹️😭
Még másfél hete is el tudott néha mosolyodni, noha nagy fájdalmai voltak. Máskor meg kérlelő szemekkel nézett rám, bár már meg se ismert☹️
"Nagy szemét vagy azok alapján amit a kérdezőnek írtál! Nem hittem hogy léteznek ilyen érzéketlen, bunkó férgek a földön, mint amilyen te vagy! Na és igaza volt, tényleg eláshatnád magad olyan mélyre, hogy soha ne kerülj elő többé."
Ezusteger! A világon semmi sértőt nem írtam neki, ő kezdte a bunkózást, arra reagáltam. Mivel soha nem válaszolok privát üzenetre, itt a válaszom. Tiltottalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!