Mitől fáj a hónaljam?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete néha szúró fájdalat érzek a hónaljamban. Megtapogattam mindenem, nincs ott semmi. Elmentem egy uh-ra, itt sem láttak semmit. Akkor mitől fájhat??? 😖2021. júl. 11. 09:13
1/3 anonim 

válasza:

Begyulladt szőrtüsző? Nyirokcsomók rendben? Vérvétel volt? Nincs semmi csomó vagy duzzanat benne?
Bár ha uhn se látták akkor passz, mástól nemigen kéne fájnia, ami lehetne tipp, azokhoz csomó is jár..
2/3 Ypszilon1980 

válasza:

Nem minden esetben tudod kitapintani, lehet az egy felszíni gyulladás is, pl. egy dezodor vagy borotválás miatt. Borotválod?
3/3 A kérdező kommentje:
Uh-n se láttak semmit. :( vérvételen, és hasi uh-n is voltam, az is rendben... A melleim is rendben hála istennek. Nőgyógyásznál februárban voltam, az is rendben. Gondoltam hogy izomláz, de az ilyen hosszú idei fennálhat?? Fizikai munkát végzek, ahol sokszor kell nagy súlyokat emelni. 😩😏 +ugyan ezen az oldalon a lapockám mellett van egy izomcsomó, ami sokszor nagyon bekeményedik. Hallottam olyan hogy nagyon sok minden fájdalomhoz köze lehet. :/ plusz itt a csoportban olvastam hogy hormon hiány miatt fájhat a mell és a hónalj! De akkor a menstruációm sem lenne rendben nem??
2021. júl. 11. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!