Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fáj a hónaljam?

Mitől fáj a hónaljam?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete néha szúró fájdalat érzek a hónaljamban. Megtapogattam mindenem, nincs ott semmi. Elmentem egy uh-ra, itt sem láttak semmit. Akkor mitől fájhat??? 😖
2021. júl. 11. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Begyulladt szőrtüsző? Nyirokcsomók rendben? Vérvétel volt? Nincs semmi csomó vagy duzzanat benne?

Bár ha uhn se látták akkor passz, mástól nemigen kéne fájnia, ami lehetne tipp, azokhoz csomó is jár..

2021. júl. 11. 09:23
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem minden esetben tudod kitapintani, lehet az egy felszíni gyulladás is, pl. egy dezodor vagy borotválás miatt. Borotválod?
2021. júl. 11. 09:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Uh-n se láttak semmit. :( vérvételen, és hasi uh-n is voltam, az is rendben... A melleim is rendben hála istennek. Nőgyógyásznál februárban voltam, az is rendben. Gondoltam hogy izomláz, de az ilyen hosszú idei fennálhat?? Fizikai munkát végzek, ahol sokszor kell nagy súlyokat emelni. 😩😏 +ugyan ezen az oldalon a lapockám mellett van egy izomcsomó, ami sokszor nagyon bekeményedik. Hallottam olyan hogy nagyon sok minden fájdalomhoz köze lehet. :/ plusz itt a csoportban olvastam hogy hormon hiány miatt fájhat a mell és a hónalj! De akkor a menstruációm sem lenne rendben nem??
2021. júl. 11. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!