Covid ellen oltottak! Ti komolyan elhiszitek hogy meg fogjátok úszni 2 vagy akár csak 3 darab oltással?
Na de amikor a koronavírusnak olyan mutánsától kell épp beszarni, ami torokfájást és orrfolyást okoz, az azért vicces...😂Az ilyesmit eddig megfázásnak nevezték.
"Én vírustagadó vagyok, szerintem nincsenek vírusok..." csak az ember találja ki..."
"Orbán a probléma!"
Nem mintha én odalennék Orbánért, de hogy jön ő ide? A járvány Kínából indult, és majdnem minden országban jelen van, és majdnem minden országban korlátozásokat vezettek be. Legyünk már normálisak.
Azért terjed ennyi baromság, mert az emberek nagy része az alap biológiai ismeretekkel sincs tisztában. Ez a szülők és az oktatás hibája.
Hiába magyaráznak egy-egy adatot, információt, nem érti, vagy félre érti. Utána nem néz, inkább különböző közösségi platformokon terjeszti a saját,
vagy veszi át mások itt-ott felcsipegetett "elméletét", termeszetesen azzal azonosulva, ami a saját szája ízének megfelelő.
Micsoda provokativ kérdés ez!
Nyilvan az influenza ellen is evente szoktak oltani, kell egy booster shot. Senki sem, plane a gyarto nem mondta, hogy a 2 oltas orok idokig ved. Ha rgy evig nem kell ujraoltani, mar hatekony az egesz. Addig pedig folyamatosan ujrafejlesztik a vakcinat, adaptalva az adott virusvarianshoz.
Én biztos nem oltatom magam harmadikkal be.
Kétszer beoltattam, ennyi elég. Akkor sem fogok többet felvenni ha emiatt korlátozva leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!