Hogyan sikerült ilyen kicsi adagnak is hatást kifejtenie?
Figyelt kérdés
Nos a multheten folyamán megkináltak egy kicsike kis felnivel. Még pedig körülbelül 1/8-al csak. Már be is voltam azért viccesezve, de az elvileg tompítana is a hatásan mert még a bevétel után 5-10 perccel is szívtuk az eredeti Hollandiából hozott mokit. A jó kis lemon hazet és dream meg valami 3-dik nem olyan jó fajtából is volt benne azt hiszem tehát ciginként keverve 2-3 fajta keverve. A lényeg, hogy amikorra haza értem akkor az a kicsi beütött és fel pőrgetett, adta a szeri fleest, bekábitott minden. Pedig mondták, hogy nem igen fogom érezni. És 2x már kipróbáltam egy 270mg-sbol vettem be 1.nap felet, 2.nap 2 darabot. És akkor voltam csak igazán szét. És ez volt majdnem 2,5 hónapja. Akkor még megérteném jobban ha ez lett volna az első alkalom. Mivel elvileg 80-120 mg kell, hogy legyen normális hatása. Én annak örültem, hogy adott valamit 3 óráig és nem kellett pocsekolni. De ez akkor mdma lehetett ha megütött ilyen kicsi?2021. júl. 8. 18:59
1/4 anonim válasza:
Inkább ne drogozz!!!!!!!!
Amúgy meg alapból is szétcsaptad magad, nem kell csodálkozni, h "beütött" ..
2/4 anonim válasza:
Bocsi de mit jelent az hogy moki? Már nem először hallom
3/4 anonim válasza:
2, A moki a fű egyik szlengje. Szóval a cannabist/marihuánát hívják így. bár manapság egyre elterjedtebb becenév a csár is.
4/4 anonim válasza:
Ha üres a gyomrod/ laza a tabi és gyorsan felszívódik észre lehet venni a hatást. Amúgy meg 80-120 az nem annyi kell, hanem afölött már nem nagyon erősödnek a pozitív hatások. (Persze mindenki maga dönti el egyetért-e vele, de rollsafe stb oldalakon erről lehet olvasni.)
Amúgy az is fontos, hogy hiába szintetikus szer, a set-setting itt is fontos. Sokkal jobban meg tud dobni ha olyan a hangulatod.
Ja és amúgy a fűtől szerintem kicsit tompább érzést kapsz a lasztitól. De ha van kérdésed írhatsz privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!