Megbánta valaki hogy beoltatta magát?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 22:48
12/26 A kérdező kommentje:
#11 én nem oltattam be magam, és nem is fogom.
2021. júl. 8. 13:23
13/26 anonim válasza:
Ki tudja, lehet, hogy beoltatod magadat és akkor majd eldöntöd, hogy megbántad-e.
14/26 anonim válasza:
Mit lehet ezen megbánni? Kérdező: a kérdést úgy kellett volna feltenned, hogy van-e itt valaki, aki beoltatta magát, éss olyan mellékhatásai lettek, ami miatt nem ment el a második oltásra vagy kínaival oltatta be magát, és most megbánta tettét, mert köztudottan nem túl hatásos a kínai.
Amúgy nem értem mi mást lehetne rajta megbánni.
15/26 anonim válasza:
Hat sok ertelme nemvolt igy, h nem is kell a kartya.. de igazabol tokmind1 🤷♂️
16/26 anonim válasza:
Nem áll szándékomban beoltatni magam, minek ha egészséges vagyok, még ha meg is ölne a vírus akkor így jártam, minek gyorsítsam fel a halálomat? Túl erőszakosan kényszerítik a nagyon az oltással. Egyes országokban még fizetnek is érte ha belemész. Meg nem vállalnak felelősséget bármely vakcináról is van szó.. Csak az lesz beteg aki fogékony erre..
17/26 anonim válasza:
Egypár ismerősöm megbánta.. H még a másodikra se mentek el. Diszkrimináció az egész.
Utolsó voltam
18/26 anonim válasza:
Nem,es egyik ismerosom/rokonom sem. :)
19/26 A kérdező kommentje:
14. válaszoló pont emiatt kérdezem amit a 16. írt. Pont azért hogy kinek változott meg a véleménye oltás után. Lehet sőt biztos hogy sokan nem így gondolják de én azok közé tartozom akik így gondolják.
2021. júl. 8. 21:42
20/26 anonim válasza:
16: elképesztő reklámkampány van, főleg az USA-ban röhej, hogy miket ki nem találnak: ingyen sör, pizza, fánk, ilyen-olyan kedvezmények, pl. meccsjegy, Indiában még adókedvezménnyel is csábítanak. Itt van róla szó 34:20-tól:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!