Miért hideg a térdem meleg időben?
Szobában 25°C van. Mikor kimegyek a meleg napsütésbe és mozgok 10-15 percet, még azután is hidegek a térdeim.
Nem tudom, hogy mennyire van összefüggés, de a térdeim fájtak most télen is hideg időben (igen fokozott fájdalmaim voltak) (most nem fáj, csak ha megterhelem).
Köszönöm a gondolatot!
Sovány vagyok. Nem sokat mozgok, mert egyrészt nincs mit / miért, másrészt nem szeretném túlterhelni magam, persze a szükséges mennyiséget le szeretném mozogni.
Soványságomból kifolyólag valószínűleg vitamin, ásványi anyag és nyomelem hiányom lehet, amiből a rossz vérkeringés jöhet. Viszont jó lenne tudni, hogy mik azok a hasznos-anyagok, amik bevitelére jobban kéne figyelni, hogy a vérkeringést jobb legyen.
A napokban volt, hogy későn aludtam el, mert ilyen melegben nehéz elaludni és akkor néhány órán keresztül vagy akár egész nap kialvatlan vagyok. Ilyenkor egyébként hidegérzetem szokott lenni. De most 25°C-os szobában is hidegek a térdeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!