Covid oltás regisztráció?
Figyelt kérdés
Sehol nem találom azt az oldalt ahol kilehet választani a vakcina fajtákat.2021. júl. 7. 10:24
2/7 anonim válasza:
Nem lehet kiválasztani, ilyen opció nincs. Majd ha értesítenek, megmondják hogy milyen van, és vagy elfogadod vagy nem. Ha nem, akkor tovább kell várnod. Bár nem tudom, hogy most hogy van az oltópontokon, nekem még régebben sinopharmot ajánlott a háziorvos, de nem fogadtam el, és mondtam, hogy pfizert szeretnék. 1-2 hét múlva értesítettek, hogy mehetek oltatni magam. Bár most már lasszóval kell fogni az oltásra várókat, nem lesz hiány vakcinából.
3/7 anonim válasza:
Időpont foglalasnal az eeszt.gov.hu oldalán valaszthatsz, milyen oltásra foglalsz időpontot. Már nem értesítenek, ha érvényes a regisztráció, akkor foglalhatsz is időpontot.
4/7 A kérdező kommentje:
ma 10:46
"Nem lehet kiválasztani"
Pedig kilehetet választani amikor magamat oltatam be,csak most egy ismerösnek intézném ezt.Szóval inkább ha gőzöd sincs v miröl akkor ne kommentálj.köszi
2021. júl. 7. 14:12
5/7 anonim válasza:
Az oltásra regisztrálás az más, mint az online időpontfoglalás nagyokos! Időpontfoglalásnál ki lehet választani, regisztrálásnál nem.
6/7 anonim válasza:
“ kilehetet”
🤣🤣🤣
A “kilehet”-nél még azt hittem nincs lejjebb.
“ Szóval inkább ha gőzöd sincs v miröl akkor ne kommentálj.köszi”
Megtisztelnél minket, ha ezt magadon is alkalmaznád, és nem erőltetnéd az írást, amíg nem megy a magyar.
7/7 anonim válasza:
Az ismerősödnek saját ügyfélkapu kell, elfogadott regisztráció és utána lehet időpontot választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!