Vádligörcs esetén mi a jó megoldás, hogy elmúljon?
Sajnos reggel ha nyújtózkodok, gyakran hirtelen begörcsöl a vádlim és nagyon fáj olyankor. Csak összegörnyedve várom, hogy múljon el. Ha ki akarom nyújtani a lábam, vagy ha próbálom lazítani, akkor egyre rosszabb. Mi a teendő ilyenkor?
Este a talpam is begörcsöl sokszor ugyanígy.
Ha már begörcsölt, feszítsd hátra a lábfejed, amennyire csak tudod. Akkor is, ha fáj.
Akár a másik lábaddal, akár kézzel, így hamar elmúlik.
#7: Kipróbálom, bár megmozdulni nem tudtam..
#8: Azta köszönöm! :) Ezek nem is drágák. Beszerzem ezeket. Amire írtad, hogy azt szeded, mióta szeded? Illetve folyamatosan?
Nekem még mindig fáj a vádlim egyébként. Ha lépek vagy ha megnyomom ahol görcsölt még mindig érzem.
Évek óta szedem, kis kihagyásokkal a Chen patikásat, viszont a rágó tablettából még az ágyam mellett is tartok dobozban, hogyha kell, azonnal be tudjam szedni, bár mostanában alig görcsölt be az izmom. Leginkább akkor, ha rosszul nyújtózkodom.
(#8-as voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!