Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Műtét után normális az ascites...

Műtét után normális az ascites (hasvízkór)?

Figyelt kérdés

Vastagbél daganattal voltam műtve Budapesten körülbelül 2 hete. Előtte is volt folyadék a hasamon, de a műtét után egyre jobban elkezdett termelődni. Az orvosom még nem mondott semmit. A májon és egyéb területen semmilyen áttét nincs tudtommal.

A tapasztalaitok érdekelne. Tisztában vagyok vele, hogy elsősorban az orvost kellene kérdeznem, de ő azt mondta, hogy semmit nem tud még mondani.

Érdekelne, hogy nektek nagyobb műtet után elkezdett-e termelődni ez a folyadék, és ha igen, akkor elmúlt-e végül.

53/F

2021. júl. 5. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem petefészek rákom van. Műtét előtt is volt ascites, és mivel nem sikerült, utána is. Két eset lehetséges, ha nagyon nem bírod, le kell csapoltatni. De sajnos az is csak pár napig segít. Vagy kemoterápia. Az sem azonnal hoz csökkenést, hanem kb. 2 hét múlva. Szövettani eredmény megvan már?
2021. júl. 5. 15:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Még nincs eredménye a szövettannak. De lassan már meg kellene tudnom az eredményt
2021. júl. 5. 15:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem sikerült teljesen eltávolítani a daganatot és a szükséges részeket. Ha minden igaz, áttét nincs. Ezért nem is értem, hogy a vizesedés mitől lehet. Azt hittem ha ez el van távolítva,akkor meg kell szünnie
2021. júl. 5. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!