Az emberek egészsége már nem is fontos?
Nem értem hogy miért nem tiltják be ezeket a büdös autókat amik csak ontják a füstöt. Nagyon sokszor látom hogy jön ki a füst az autóból egyenesen az emberekre. Például Budapest is olyan szennyezett, szmogos mint a nem tudom mi. A fűtési szezonban a lakossági fűtés is mérgezi a levegőt, mivel minden szutyokkal fűtennek: fa, műanyag, gumi, rongy. Na ezek aztán a Föld-et is rombolják. Ez a sok büdös füst. Az emberek egészsége meg le van tojva a kormány részéről.
Ez csak a hab a tortán.
Áram sem kéne, az erőmű szennyez.
"Nem értem hogy miért nem tiltják be ezeket a büdös autókat amik csak ontják a füstöt."
Mert perpillanat nem áll rendelkezésre semmi, ami kiválthatná.
Pont azt nem lehet hogy betiltod ezeket amíg nem ajánlasz mindenkinek elérhető alternatívát.
Az elképzelésed ugyanis tönkrevágná az ipart, a gazdaságot, stb. Lényegében neked se lenne se ennivalód, se semmid.
Elektromos autó?
És betiltanám a jelenlegi lakossági fűtést is, ami sokaknál fa, műanyag, gumi, rongy égetését jelenti.
"Elektromos autó?"
Pár évtizeden belül talán. Most még közel sem olyan elérhető, mint a normál autók.
Kérdező!
Hiába dühöngsz ,amíg nincs alternatíva addig maradnak ezek a megoldások. De dühöngés helyett dolgozz azon hogy milyen MŰKÖDŐ megoldásokkal lehetne kiváltani a meglévőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!