Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Irodai munkanapot, mennyire...

Irodai munkanapot, mennyire betegen vállalnál be még?

Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 13:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jó és ilyenkor ki fizeti a dolgokat, mert a táppénz kevesebbet fizet, szabi meg fogy.
2021. júl. 1. 16:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Amióta hajlandó vagyok gyógyszert szedni a náthára, nem kell napi minimum 200 zsepi (régebben folyamatosan folyt az orrom, de tényleg folyamatosan), elegendő csak pártíz darab. :D

Régen náthával simán bejártam (torokfájás, csavaró orr, tüsszögés, gátolt orrlégzés, levert, fáradékony NEM szoktam lenni), COVID alatt morcosak lennének, szerintem haza is küldenének.

A jövőben sem tervezek bemenni, akkor inkább home office.

Valószínűleg én is nehezebben gyógyulok és jól össze lehet fertőzni egy egész irodát.

2021. júl. 1. 16:15
 13/17 A kérdező kommentje:
12-es miket szedsz rá? Amikor én is 200 zsepit elfújtam akkor már persze kicsit zavart a monitoros munkában+ a buszon állandóan zsepiért kellett nyúlnom. Te hogy voltál ezzel?
2021. júl. 1. 16:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Rettentő zavaró, kisebesedik az orrom, ráadásul mivel a nyálkahártya is duzzadt, ezért kifújni se tudom.

NeoCitránt szedek.

Esetleg szedek több C-vitamint, ugyanakkor azt olvastam, az nem használ.

Régen teákkal, foghagymákkal, vitaminokkal próbáltam átvészelni, hát nem sok sikerrel. :D

2021. júl. 1. 16:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Mennyi idős vagy?
2021. júl. 1. 16:25
 16/17 anonim ***** válasza:
28
2021. júl. 1. 16:26
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi, még annyi, hogy téged is zavart, ha mindig néztek a sok fújkálás és a vörös orrod miatt?
2021. júl. 1. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!