A mellünkben van nyirokcsomó?
Figyelt kérdés
Pár hónapja elkaptam egy fertőzést. A nyaki nyirokcsomóim megnagyobbodtak, plusz a jobb mellemben (vagyis majdnem inkább a mellem fölött) is lett egy picike csomó. Mint egy kicsi meggymag. Ahogy az antibiotikumot beszedtem, a fertőzés lezajlott szépen visszahúzódtak a nyirokcsomóim, és az is eltűnt ami a mellemben volt. Az is egy nyirokcsomó lehetett? Vagy mi az ami megjelenik aztán el is tűnik. Azóta voltam nőgyógyásznál, ő sem jelezte hogy érezne ott valamit.2021. jún. 30. 14:14
1/2 anonim válasza:
Mellnél, hónalj alatt van nyirokcsomó.
Nálam az oltás után lett, sőt a combukban is van, az is fájt, begyulladt oltás után.
Úgyhogy igen, de csodálom, hogy ezt orvos nem tudta.
2/2 anonim válasza:
Telis-tele vagyunk nyirokcsomokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!