Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Izomcsomó a lapocka mellett?

Izomcsomó a lapocka mellett?

Figyelt kérdés
Évek óta (kb7-8 éve) van egy-egy izomcsomó mind a 2 lapockám mellett. Masszőrhöz ha eljárok, akkor "szinten" lehet tartani őket, de mindent megéreznek. A frontot, a stresszt, a kimerültséget. Most a nyári melegben a klímát nem bírom elviselni seholsem, mert attól "durranak" be, és olyankor nagyon fáj. Kisugárzik a vállamba, a vállamból a felkaromra, a kulcscsontomra. 😫 Van hogy az egész karom zsibbad tőle. Orvosnál voltam vele többször, mindenki megerősíti hogy izomcsomó, ami néha jobb, néha rosszabb, és együtt kell élnem vele! Nem akarok ebbe beletörődni. Valakinek valami jó praktika ellenük?? 😫😫😫 Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Sokszor már a sírás kerülget miattuk. 😫

2021. jún. 28. 08:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem megerőltetés miatt jöttek elő, több hónapig kellemetlen volt csupán,de mikor már levegőt venni is fájt, és szorongásomban még tüdőszűrésre is elmentem ,mert nem hittem el hogy ennyire fájhat egy kis izom. Masszőr nem ért semmit ,csak aznap volt jobb. Semmi tapasz, sem krém.

Háziorvosom nagyon bennevan az ilyenekbe( nem olyan hogy csak aztmondja "tessék pihentetni ") ,elmentem hozzá.

Kollagén beinjektciózást csinált ( nem TB támogatott)

Heti 1x 4 héten keresztül. Az első után másnap már konkrétan meg akartam halni ,borzalmasan fájt, harmadnap pedig alig éreztem valamit. Nagyon jó az izmoknak, beépül és helyre hozta. ( Azért kellett 4 hét mert mind a két oldalt, nagy területen volt több görcsös szerű gyulladt valami, de azóta sem jött vissza)

2021. jún. 28. 08:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Jajjj de jó ezt hallani hogy van megoldás😩 utána is nézek még ma a dolgoknak. Köszönöm🙏😊
2021. jún. 28. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!