Ez most igaz a koronavírus oltásról?
Figyelt kérdés
Hogy hónapokkal is később tüskefehérje termelés van, le sem áll és elterjednek az egész testben a tüskefehérjék.
Facebookon olvastam.
2021. jún. 27. 16:07
1/9 anonim válasza:
Mert nyilván minden, ami a Facebookon van szentírás…🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
2/9 anonim válasza:
Mondanak már mindent az oltásról. Én meg most azt halottam, hogy emberi embrióból kinyert anyag van az oltásba és emiatt el fog terjedni a kannibalizmus. Ahány oldal annyi féle pletyka.
4/9 anonim válasza:
A forrást kéne elolvasd, amire hivatkozott, és abból kiderül.
6/9 anonim válasza:
A facebookon terjeszett dolgok egy része, a propaganda eszköze. Az alusapkás, chipes, valóságtól elrugaszkodott elméletek gyártása, terjesztése hogy összekapcsolják azokkal akik nem szeretnének covid oltást. Alusapkás.laposföldhívő = oltásellenes. Meg vannak a valóban elmebetegek aki ilyeneket terjesztenek, és olyan is van amikor a konkurens gyógyszergyárak egymást ekézik szakértőkre hivatkozva. Facebookot felejtsd el mint forrást, szinte az összes ilyen cikk hazugság, vagy valamelyik irányba eltorzított valóság. Függetlenül attól hogy oltásellenes vagy oltás párti.
7/9 anonim válasza:
Nem hiszem. Lehet hülyeséget fogok írni, de szerintem így működik: van x db mRNS az oltásban, ami ugye a tüskefehérje "tervrajza". Ezek eljutnak a sejtekbe, ahol a sejtek legyártják a tüskefehérjét az mRNS alapján. Ennyi. Szóval ha mondjuk van 1 millió mRNS egy adag oltásban, és mind célba ér, akkor ennyi tüskefehérje lesz legyártva.
8/9 Sweetdear válasza:
Igen, igaz lehet. Érdemes olyan szakembereket olvasni, vagy videóit megnézni, akik nem pénzért szónokolnak. Itt az életünk, és a jövőbeni életminőségünk a tét, nem egy pluss kismaci, amiről le lehet mondani. Aki pénzért beszél, annak érdeke fűződik hozzá és azt mond, amiért megfizetik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!